top of page

ONTDEK R&K

TRAININGEN & ADVIES

Vervrissend

Wij zijn R&K trainingen en advies en we kunnen niet wachten om met u samen te werken. Uw missie is belangrijk voor ons. We willen graag de behoeften van u in kaart brengen en u de nodige hulpmiddelen bieden om in de toekomst succes te realiseren. Sinds 2019 richten klanten zich tot ons, een professioneel Adviesbureau dat klaar staat om op tijd oplossingen op maat te leveren.

Home: Welkom

WIE IS WIE

Leer ons beter kennen

Home: Team
Foto.jpg

RANIL KORF RA

Managing Director

Financieel specialist, met brede ervaring op financial, operational, internal audit en IT audit.  Zowel lokale als internationale ervaring waarbij 8 jaar op Curacao gevestigd te zijn geweest. 

Ervaring in persoonlijk budgetteren, budget coaching en geven van trainingen en coaching in persoonlijke effectiviteit op zowel individueel als in groepsverband.


Mijn missie is: wat ik heb ontvangen als talenten en ervaring om dit door te geven om mensen te laten groeien in hen persoonlijk en professionele leven en om daarbij gekend te zijn om mensen te inspireren en te leren.

DIENSTEN

Bewezen resultaten

DE 7 EIGENSCHAPPEN VAN EFFECTIEF LEIDERSCHAP DIE JOU HELPEN JE DOEL TE BEREIKEN!

Gewoonten zijn sterke krachten in ons leven. Ze bepalen ons niveau van effectiviteit of ineffectiviteit. Het doel van De 7 eigenschappen van effectief leiderschap is om je te helpen je leven te leiden op een echt effectieve manier. Deze 7 gewoonten vertegenwoordigen een bewezen proces van persoonlijke en interpersoonlijke groei die een onmiddellijke en blijvende invloed kunnen hebben

84730318-man-duwt-een-grote-steen-naar-d

BUDGETTEREN / BUDGET COACHING

Om jou te ondersteunen bij gedragsverandering en op weg te helpen naar financiële redzaamheid, is inzicht nodig in de cijfermatige kant van budgetadvies. Maar ook in de processen die gedrag en motivatie sturen, en wat wenselijk gedrag is. Wij helpen jou graag hierbij. - Trainingen in budgetteren of persoonlijk advies en coaching.

g02_640.jpg

ORGANISATIE ANALYSE

Wij onderzoeken wat organisaties doen om relevant en concurrerend te opereren in deze snel veranderende wereld en analyseren welke aanpak het beste werkt. Hierbij kijken naar de volgende gebieden: groei, performance en governance.

Brainstorming
Home: Diensten
bottom of page